Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων και Επιλαχόντων Ακαδημαϊκού Έτους 2023-24

Αγαπητοί, Αγαπητές,

Έχει δημοσιευθεί ο Προσωρινός Πίνακας επιτυχόντων και επιλαχόντων ακαδ. έτους 2023 – 2024, για το ΔΠΜΣ «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας». Για το ωρολόγιο πρόγραμμα θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση. Παρακαλούμε όσες/όσοι είστε στους πρώτους 70, αλλά ΔΕΝ αποδέχεστε την εισαγωγή σας στο μεταπτυχιακό, να μας το γνωστοποιήσετε με e-mail, έως και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου ώρα 23:59.

Στη συνέχεια θα κληθείτε με νεότερη ανακοίνωση να καταβάλετε έως 15 Νοεμβρίου την Α’ δόση των διδάκτρων ύψους 700 €, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον Κανονισμό Σπουδών, προκειμένου να θεωρηθεί η εγγραφή σας έγκυρη. Όσες και όσοι υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις δικαιούνται έκπτωση ύψους 20%. Στην περίπτωση αυτή το ποσό της Α’ δόσης διαμορφώνεται σε 560 €.

Εφόσον εμπίπτετε στην κατηγορία των δικαιούχων απαλλαγής διδάκτρων σύμφωνα με το Νόμο 4485/2017, την υπ. αριθ. ΥΑ 131757/Ζ1 (ΦΕΚ 3387/τ. Β/10-8-2018) και την υπ. αριθ. ΥΑ 104375/Ζ1/5-9-2022 (ΦΕΚ 4659/τ. Β/5-9-2022) καθώς και τον Κανονισμό Σπουδών, θα κληθείτε με σχετική ανακοίνωση, να καταθέσετε έως τις 15 Νοεμβρίου τα σχετικά δικαιολογητικά για απαλλαγή διδάκτρων, χωρίς προηγουμένως να πρέπει να καταβάλετε την Α’ δόση των διδάκτρων. Αιτήσεις υποψηφίων που δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία δεν θα γίνουν δεκτές και δεν αναρτώνται στον πίνακα δικαιούχων.

Εάν μετά την δημοσίευση των πινάκων απαλλαγής προκύψει έπειτα από τα όσα αναφέρει η σχετική νομοθεσία ότι δεν δικαιούστε την απαλλαγή, τότε θα πρέπει να καταβάλετε την Α’ δόση έως 30 Νοεμβρίου.

Επισημαίνουμε πως αιτήσεις αναστολής σπουδών για την παρακολούθηση δεύτερου μεταπτυχιακού ή για εργασιακούς λόγους δεν θα γίνει δεκτή. Επίσης αλλαγή του καθεστώτος πλήρους φοίτησης σε μερική, μπορεί να γίνει δεκτή μετά το τέλος του Α εξαμήνου ή εκτός εάν έχει συμβεί κάποιο γεγονός ανωτέρας βίας.

Τα σχετικά με την εγγραφή και την απόκτηση ιδρυματικού λογαριασμού θα γνωστοποιηθούν στους επιτυχόντες με σχετική ανακοίνωση.

Οι παρακολουθήσεις των μαθημάτων είναι υποχρεωτικές, με τα όσα ισχύουν στον Κανονισμό Σπουδών για τις απουσίες, ενώ η κάμερα κατά τη διάρκεια των διαλέξεων θα πρέπει να είναι ανοιχτή.

Τέλος, όσον αφορά τις υποτροφίες, θα χορηγηθεί μία υποτροφία, στον/στην φοιτητή/τρια που κατέλαβε την πρώτη θέση κατά την εισαγωγή στο ΔΠΜΣ, η οποία συνίσταται στην απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής τελών φοίτησης.

Σας ευχόμαστε καλή αρχή!

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-24